Iskanje sorodne duše

Če ste se že naveličali iskati partnerja in ste utrujeni od zmenkov z gospodično ali gospodičem Napačen, pa vseeno upate, da se boste nekoč poročili, lahko izboljšate svoje možnosti pri iskanju prave osebe.

 

Kaj, če sploh lahko, posameznik stori v prizadevanju, da najde pravega bodočega zakonca?

Pojdite ven Ni se vam potrebno udeležiti prav vsake prireditve za samske. Namesto tega raje poiščite aktivnosti, v katerih boste uživali. Ukvarjajte se s hobiji, pojdite na športni dogodek, včlanite se v bralni krožek – kar koli vas pač zanima. Veliko bolj verjetno je, da boste našli nekoga s podobnimi interesi, če se boste ukvarjali z dejavnostjo, v kateri bosta oba uživala. Po drugi strani pa, če se boste udeležili nekega dogodka samo zato, ker mislite, da bi tam lahko srečali potencialnega partnerja, vas ljudje, ki jih boste srečali tam, verjetno ne bodo navdušili. 

Bodite preudarni Tudi če uživate ob občasnem pitju kozarčka vina, pa posedanje po barih sigurno ni najboljši način za začetek resnega razmerja. Glasna glasba, prekomerno pitje in kajenje ponavadi ni recept za gradnjo odnosa na trdnih temeljih.

Zabavajte se doma Če se bolje počutite doma in vam misel po preživljanju večerov v mestu ni najbolj pri srcu, organizirajte »zabavo« pri vas doma. Povabite nekaj samskih prijateljev na večerjo, zabavni večer ali na pleskanje sten v vaši dnevni sobi. Dodatni bonus je, da boste na ta način »primorani« prikazati svoje edinstvene talente na zelo očiten in laskav način. Dekleta so navdušena nad moškimi, ki skrbijo za urejen dom in ga s ponosom razkažejo. Fante privlačijo dekleta, ki pokažejo tradicionalne spretnosti v gospodinjstvu in skrbi. Da bo večer še bolj zanimiv, naročite vsakemu povabljenemu naj pripelje s seboj še eno osebo nasprotnega spola, ki bo nova v skupini. Tako bo imel vsakdo možnost spoznati nove ljudi.

Preverite svoje motive Če se izogibate dejavnosti, v kateri bi uživali - še posebej, če so tam tudi samski- se vprašajte, zakaj. Ali ste negotovi? Vas je strah uživati življenje? Če obstajajo kakšni prikriti razlogi, zaradi katerih se izogibate družabnim dogodkom, se o tem pogovorite s prijateljem ali svetovalcem. 

Pridružite se skupini za samske V takih skupinah lahko pogosto dobite čudovite nasvete o odnosih ter kako se povezati z ljudmi. 

Držite se vaših namer Ali vaši najbližji vedo, da se želite poročiti? Ali vedo, kakšne kvalitete iščete pri ljudeh? Morda vam bodo pripravljeni pomagati pri iskanju tistega pravega (prave). Pot do cilja ni ena sama. Bolj ko se boste držali svojih namer, bolj verjetno boste dosegli svoj cilj.

 

Vir: troublewith.com

0.0
0 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.