VIDEO: Od kje prihajava?

Od danes dalje vas bo vsak torek pričakala nova izobraževalna video oddaja Srce. Vsak torek bosta p. dr. Christian Gostečnik, zakonski in družinski terapevt, in Igor Vovk, ustanovitelj Iskreni.net, načenjala različne predzakonske, zakonske in vzgojne teme. V prvi oddaji sta se dotaknila vprašanja: Od kje prihajava - zakaj sta pomembni primarni družini?

couple87

 

 

 

 

 

 

 

Današnja oddaja je še posebej aktualna za vse pare, ki razmišljate o poroki. p. Christian Gostečnik v tokratni oddaji oriše razliko med nekoč in danes - nekoč je bila temeljna potreba, zaradi katere sta se fant in dekle odločila za skupno pot, preživetje. Danes pa igra izjemno pomembno vlogo to, kako prideta čustveno skupaj - tu pa imajo pomembno vlogo pretekle generacije..

Med drugim sta se dotaknila tudi vprašanj:

  • Kako  fant in dekle vesta, da sta za skupaj?
  • Ali obstaja možnost, da za čustvene in panične izbruhe ni kriva primarna družina ampak le te izvirajo iz par generacij nazaj - morda še vojne travme?

Prihodnji torek (7.12.2010) bo oddaja Srce nosila naslov: Kaj se lahko naučimo iz prvega odnosa Adama in Eve?

Od januarja dalje pa bo vsak teden dodatna video oddaja s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj, ki se bo skozi oddaje dotaknila tem od nosečnosti, poroda, razvoja otroka, zgradbe in razvoja možganov, stresa itd., pa do tega, kako vse to vpliva na naše odnose.

Od kje prihajava - oddaja SRCE

Čemu video oddaje? Zavod iskreni.net s svojo paleto programov odgovarja na ključne potrebe zakoncev in družin danes. Portal iskreni.net vsak mesec pridobi 1.000 novih bralcev. Obiskovalci in razvoj interneta ste terjali tudi nove pristope in eden izmed njih je vsekakor video na zahtevo - le tega si lahko ogledate, ko imate čas.

Kako dolge so video oddaje? Video oddaje so strnjene in se bodo v večini končale v max 5 minutah - to je namreč čas, v katerem se da izpostaviti bistvene stvari o določeni temi. To je tudi sicer priporočljiva dolžina za spletne videe.

5.0
1 glas