VIDEO: Ko se zaljubiš v drugega/drugo

V današnji oddaji sta se p. dr. Christian Gostečnik in Igor Vovk dotaknila bežanja iz odnosa, ki se kaže v zaljubljenosti v nekoga tretjega, pri katerem iščemo svojo uresničitev. Do tega prihaja zaradi strahu, ki ga niti ne razumemo, niti ga včasih ne znamo prav prepoznati.   

 

 

 

 

 

 

 

V tokratni oddaji smo se dotaknili vprašanj:

  • A je normalno, da se zagledamo v drugega, pa čeprav smo v zvezi?
  • Kaj je tisto, kar nas pripelje do tega?
  • Kaj pomeni takšna zmedenost?
  • Kakšna rešitev je najboljša?

Od tega četrtka dalje pa si vsak teden lahko ogledate še dodatno video oddajo s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj, ki se bo skozi oddaje dotaknila tem od nosečnosti, poroda, razvoja otroka, zgradbe in razvoja možganov, stresa itd., pa do tega, kako vse to vpliva na naše odnose.

Čemu video oddaje? Zavod iskreni.net s svojo paleto porgramov odgovarja na ključne potrebe zakoncev in družin danes. Portal iskreni.net vsak mesec pridobi 1.000 novih bralcev. Samo v novembru 2010 nas je prebiralo več kot 44.000 različnih ljudi. Vsi vi in razvoj interneta ste terjali tudi nove pristope in eden izmed njih je vsekakor video na zahtevo - le tega si lahko ogledate, ko imate čas.

Kako dolge so video oddaje? Video oddaje so strnjene in se bodo v večini končale v cca 5 minutah - to je namreč čas, v katerem se da povedati bistvo na določeno temo.

5.0
2 glasova