VIDEO: Moška in ženska narava

V današnji video oddaji Srce sta p. dr. Christian Gostečnik, zakonski in družinski terapevt, in Igor Vovk, ustanovitelj Iskreni.net, spregovorila o razliki med moško in žensko naravo. Čeprav nas mediji, politika itd.. skušajo prepričati, da med spoloma ni razlike, pa smo ustvarjeni različno: kot moški in kot ženske.

 

couple89

 

Med drugim sta se dotaknila vprašanj:

  • Ali moški in ženske res "delujemo" na različne načine?
  • Ali stereotipi vedno veljajo?
  • Ali bi res moški moral vedeti, kaj ženska čuti/potrebuje? Ni morda to naloga nekoga drugega - mame?

Od januarja dalje pa bo vsak teden dodatna video oddaja s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj, ki se bo skozi oddaje dotaknila tem od nosečnosti, poroda, razvoja otroka, zgradbe in razvoja možganov, stresa itd., pa do tega, kako vse to vpliva na naše odnose.

Od kje prihajava - oddaja SRCE

Čemu video oddaje? Zavod iskreni.net s svojo paleto porgramov odgovarja na ključne potrebe zakoncev in družin danes. Portal iskreni.net vsak mesec pridobi 1.000 novih bralcev. Samo v novembru 2010 nas je prebiralo več kot 44.000 različnih ljudi. Vsi vi in razvoj interneta ste terjali tudi nove pristope in eden izmed njih je vsekakor video na zahtevo - le tega si lahko ogledate, ko imate čas.

Kako dolge so video oddaje? Video oddaje so strnjene in se bodo v večini končale v cca 5 minutah - to je namreč čas, v katerem se da predstaviti bistvo na določeno temo. 

4.0
1 glas