VIDEO: Spolnost pove, kdo sem

V današnji oddaji sta se p. dr. Christian Gostečnik in Igor Vovk dotaknila spolnosti. Spolnost je danes postala del spoznavanja. Vendar pa je telo tisti pravi termometer, ki da zadnji odgovor. Ljudje smo ustvarjeni kot spolna bitja, se pa velikokrat skoncentriramo le na spolni akt, čeprav je spolnost veliko širša. Od spolnosti pričakujemo, da bo dala zadnji odgovor, zato smo postali tako ranljivi.

money1-v

 

 

 

 

V tokratni oddaji smo se dotaknili vprašanj:

  • Ali drži mit, da se morata fant in dekle preizkusiti v spolnosti, da vidita, če sta za skupaj?
  • Kaj nam spolnost pove o sebi?
  • Zakaj se fantje in dekleta vedno mlajši spuščajo v spolnost?
  • Spolnost pred zakonom: DA ali NE?

Od januarja dalje pa bo vsak teden dodatna video oddaja s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj, ki se bo skozi oddaje dotaknila tem od nosečnosti, poroda, razvoja otroka, zgradbe in razvoja možganov, stresa itd., pa do tega, kako vse to vpliva na naše odnose.

Čemu video oddaje? Zavod iskreni.net s svojo paleto porgramov odgovarja na ključne potrebe zakoncev in družin danes. Portal iskreni.net vsak mesec pridobi 1.000 novih bralcev. Samo v novembru 2010 nas je prebiralo več kot 44.000 različnih ljudi. Vsi vi in razvoj interneta ste terjali tudi nove pristope in eden izmed njih je vsekakor video na zahtevo - le tega si lahko ogledate, ko imate čas.

Kako dolge so video oddaje? Video oddaje so strnjene in se bodo v večini končale v cca 5 minutah - to je namreč čas, v katerem se da povedati bistvo na določeno temo.

4.0
1 glas